Kontakt

3 Sallone në Tiranë dhe Durrës

Mos nguroni të na kontaktoni për çdo pyetje që mund të keni. Nëse do lini një takim pranë salloneve tona,
ne do t’ju kontaktojmë për ta konfirmuar nepërmjet telefoni ose email-i.
Jeni të mirëpirtur!

Na kontaktoni

Prenotoni online një takim pranë
Beauty Center Linda dhe përfitoni 10% ulje!