Shërbimet

Prerje Flokesh

Krehje Flokësh

Difuzor

Kaçurrela

Lyerje Flokësh

Permanent

Dekolorim Floku

Grim Mbremje & Ditor

Thonj Me Tipsa

Thonj Pa Tipsa Me Xhel

Depilim Kembësh

Depilim Bikini

Trajtim Fytyre

Trajtim Trupi

Solar

Prenotoni online një takim pranë
Beauty Center Linda dhe përfitoni 10% ulje!